Oferta specjalna
wesela, chrzciny, komunie
Zupy
- Rosół z makaronem
- Bulion drobiowy z pulpecikami
- Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
- Krem brokułowy z grzankami
Drugie dania
- Schab w sosie własnym
- Schab faszerowany pieczarkami i serem w sosie grzybowym
- Schab faszerowany mięsem mielonym w sosie de volaille
- Filet z indyka faszerowany warzywami i serem
Dodatki
- Ziemniaki z koperkiem
- Ryż
- Ziemniaki opiekane
- Frytki
- Kluska śląska
Surówki
- Marchewka
- Seler
- Ćwikła
- Kapusta biała
- Kapusta czerwona
- Kapusta pekińska
I kolacja
- Kotlet cordon bleu (ser, szynka)
- Kotlet szwajcarski (ogórek, papryka, boczek)
- Rolada drobiowa z brokułami
- Udko z kurczaka
- Karkówka po wiejsku
- Schab po rzeźnicku
- Kebab turecki
II kolacja
- Strogonow
- Bogracz
- Forszmak
- Flaczki
III kolacja
- Barszcz czerwony z paluszkami
- Barszcz czerwony z uszkami
- Żurek z jajkiem
- Zimna płyta
- Wędlina
- Jajka w sosie tatarskim
- Śledzie
- w śmietanie
- po węgiersku
- w oleju
- Galaretka drobiowa
- (lub rolada drobiowa)
- Schab w galarecie
-
Sałatki do wyboru:
- jarzynowa
- pieczarkowa
- selerowa
- firmowa
- gyrosowa
- z tuńczyka
- z kurczakiem i makaronem
- grecka